Общи условия

Условия за обслужване на клиенти в сайта

 Тази уеб страница (наречена „САЙТ“) е администрирана от “Дио Дизайн М ЕООД

(наречена и „biodio-bg.com”), със седалище и адрес за кореспонденция в България, гр.София, ул. Кирил и Методи 2, регистрирана в Търговския Регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 175384968, телефон: 0888136053.

Моля, прочетете внимателно общите условия по-долу преди да използвате САЙТА.
За използването на този САЙТ, Вие се съгласявате безусловно с тези правила и условия.
 
Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на настоящия САЙТ. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.

Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони.

Дио Дизайн М” ЕООД, като създател и собственик на сайта biodio-bg.com Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

 

НАЧИНИ НА ПОКУПКА

 

Поръчките в „Дио Дизайн М“ могат да се направят онлайн от www.biodio-bg.com.

Продуктите и услугите, показани в САЙТА, представляват оферта на biodio-bg.com.

Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от biodio-bg.com като предложение за договор.

Чрез осъществяване на поръчка в САЙТА, Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (телефон или e-mail), чрез който biodio-bg.com осъществява изпълнението на поръчките в САЙТА.

Ако biodio-bg.com потвърждава изпълнението на една поръчка, това означава пълно приемане на условията на поръчката. Приемането на поръчката от biodio-bg.com се счита за извършено тогава, когато съществува електронно потвърждение (e-mail), изпратено от biodio-bg.com до клиента, без да се изисква потвърждение за получаване от страна на клиента.

Biodio-bg.com в нито един момент не разглежда непотвърдена поръчка да има силата на договор.

Договорът влиза в сила при потвърждение на поръчката от biodio-bg.com.

Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор.

ПРЕДМЕТ НА ПОРЪЧКАТА

Предмет на поръчката представлява продуктът/продуктите, за които клиентът е изразил желание да закупи чрез създаване на поръчка в сайта, потвърдена от biodio-bg.com. Продуктът/продуктите притежават характеристиките, описани от Дио Дизайн М в САЙТА.

 

ДОСТАВКИ И ЦЕНИ

  При покупки над 30 лв. доставката е Безплатна само за София.

Цената на доставката за всички населени места в България и други държави се определя от избраната куриерска фирма.

При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.

ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ:

Дио Дизайн М има правото да променя цените по всяко време без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта Дио Дизайн М има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

 

РЕКЛАМАЦИИ

 

Рекламации се приемат до 7 дни от датата на получаване на стоката отразена в документите за предаване от куриера, като това може да стане само ако продукта и опаковката са в ненарушен търговски вид. Цената за връщането на стоката в този случай е за сметка на клиента.

Ако по някаква причина стоката е предадена на клиента с повредена опаковка или по друга основателна причина, замяната или връщането на стоката се осъществява за наша сметка.

Изключения: 
Рекламации не се приемат за доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики;

Съгласно законното право, при връщане на продукта, възстановяването на стойността ще бъде осъществено в рамките до 30 (тридесет) дни от връщането.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 

Плащането се извършва чрез наложен платеж при доставка от куриер.

Плащането се извършва в брой при доставка от наш представител.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Политика за защита на личните данни

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на този Онлайн био магазин. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване. 

Вашите лични данни

Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

Важно 
Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.
 

Нормативна основа

Нашия магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни от 2002 г.

Разкриване на вашите лични данни

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

Достъп до вашите лични данни

При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да ви разкрием вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

 

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

 

 

ТЪРГОВСКА МАРКА И ЮРИСДИКЦИЯ


Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки регистрирани и патентовани съобразно законите на Република България или са защитени от авторското право на техните собственици. Съдържанието, текстовете, фото снимките, лого и всички останали материали са интелектуална собственост на “Дио Дизайн М” ЕООД и всички тези материали могат да бъдат използвани само за лични цели с нетърговска цел.

Дио Дизайн М управлява този Сайт от офисът си в София , България. Всички стоки и материали публикувани в уеб сайта могат да се ползват и извън територията на страната . Ако ползвате онлайн магазина извън територията на страната, Вие носите отговорности съобразно местните закони. Условията за ползване на този “Онлайн Магазин” се определят от законите на Република България.

 

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

 

Съгласно ЗЗП ние от “Дио Дизайн М” ЕООД сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация: 
1. името и адрес
ът ни – “Дио Дизайн М” ЕООД , гр.София, ул. Кирил и Методи 2, BG175384968
2. основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт
 
3. цената на стоките е изписана
с ВКЛ. ДДС на страниците за Онлайн поръчка при представяне на съответния продукт. 
4. стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките можете да видите в секцията Доставки и Цени.
 
5. Начините за Доставка са описани подробно в секцията Доставки и Цени.

 

Translate »
Био Дио

Био Дио